Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Sherryfilé

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ljuvligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filéerna i smör/margarin Salta och peppra. Vira in dem i al.folie
  2. Sås: Ös lite vatten i stekpannan, så att det blir 2½ dl sky. Häll över detta i en gryta. Tillsätt grönsaksbuljong och sherry. Klipp ner 1 pkt krasse i såsen. Sist tillsätter man creme fraichen.
  3. Vid serveringen: Skiva filéerna och lägg dem i en serveringsform. Häll såsen över köttet. Klipp den andra pkt krasse över maträtten.
  4. Man kan tillaga allt dagen innan och bara värma upp var för sig och sedan lägga det i formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.