Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas vita Kladdekaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Ljuvlig!!!!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och smör i ett vattenbad. Låt det svalna. Blanda i socker, vetemjöl och vaniljsocker. Rör i ägg och citronskal sist.
  2. 175 grader i ugnen ca 30 minuter.
  3. Glasyren: Blanda ihop alla ingredienserna - ej granatäpplekärnorna.
  4. När tårtan kallnat, brer man på glasyren och strör granatäpplekärnorna över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.