Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ultralight kall sås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Passar bra till kyckling, fläskfilé eller fisk, även god till grillat. Funkar som en dressing eller som dipp. Smaksättning efter eget huvud. Blir som gräddfil i smak och konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop med gaffel en burk med kesella 1% och 2 dl lättfil.
  2. Alternativ smaksättning: fetaost 3% 1 burk (smulas) Alternativ smaksättning: vitlök 2-3 kyftor (pressas) Alternativ smaksättning: färska/torkade örter. Alternativ smaksättning: ketchup (Rhode island-variant)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.