Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Utflyktssallad med gräslöksvinägrett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till utflykten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med gräslöksvinägretten. Mixa samman alla ingredienser till en slät vinägrett.
  2. Borsta potatisen och skär den i klyftor. Lägg dem i en långpanna eller ugnssäker form med skalet ner. Pensla klyftorna lätt med olja och krydda med salt, peppar och paprikapulver. Stek i 225° tills potatisen fått fin färg, 30-40 minuter. Låt klyftorna svalna.
  3. Skär fisken i mindre bitar. Strimla paprikan. Dela gurkan på längden och gröp ur kärnorna. Skiva den i ganska tjocka halvmånar.
  4. Blanda alla ingredienser och servera med gräslöksvinägretten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.