Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens största pepparkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ser ut som en limpa vilken som helst. Men ack så fel och oj så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smör, sirap och socker kokas upp. Låt svalna.
  2. Häll fil och uppkoket över de torra ingredienserna och arbeta samman smeten.
  3. Fördela smeten i en smord långpanna och grädda den i 175 grader i 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LillLena 1 juli 2009

    Detta bröd blir onödigt sött. Jag brukar minska socker eller siraps mängen efter samvete. Det blir lika bra om den inte är fult så söt. Ett tips till är att inte snåla med kanelen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.