Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västkustsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här tar du det bästa av vad havet kan bjuda - hummer, krabba, musslor och räkor - och blandar allt med krispig sallad och fräscha grönsaker. Salladen är särskilt läcker som entré eller supérätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka salladen. Lägg den på ett stort fat eller i en skål. Skölj och skiva tomaterna och champinjonerna.
  2. Tina och rensa de djupfrysta skaldjuren, häll bort spadet på de konserverade och skär dem ev i mindre bitar. Låt sparrisen rinna av. Skär citronen i klyftor, samt hacka dillen.
  3. Lägg upp alltsammans över salladen, dekorera med dill och citron.
  4. Blanda samman alla ingredienser till såserna. Servera dem i tre olika skålar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.