Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötskaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Bryt blockchokladen i bitar och mixa i matberedare tillsammans med valnötter, ägg, socker och kaffe tills du får en ganska jämn smet. Häll smeten i formen och grädda knappt 25 minuter i 175 grader. Låt kakan kallna. Sikta gärna över florsocker och dekorera med valnötskärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.