Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vardagsfisk i ugn

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så den går att dela i två halvor.. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en eldfast form. Salta och peppra fisken på båda sidor, lägg sedan den ena halvan i botten. Lägg därefter på ansjovisen, skivade tomater samt den strimlade purjolöken och täck fisken. Lägg sedan den andra halvan ovanpå, lägg rikligt med smör eller margarin ovan på. Ös fisken några gånger under stektiden.
  2. Servera med kokt potatis. Smaklig spis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.