Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pasta med Cantadou ädel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig och god vegetarisk pastasås med mild ädelostsmak. I stället för Cantadou kan man ta valfri mängd ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär grönsakerna i ganska stora bitar och dela haricotsen på mitten. Skålla, skala, kärna ur och tärna tomaterna. Fräs allt utom tomaterna i stekpanna på hög värme tills grönsakerna får lite färg. Pressa i vitlöken mot slutet.
  2. Klicka i Cantadoun och crème fraichen, krydda med salt, peppar och några droppar tabasco. Låt puttra sakta ca. 5 min. Rör i tomaterna och smaka av med ev. mer kryddor och pressad citron.
  3. Servera med bredbandspasta som ex. tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.