Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetariska squashbiffar med kantarellsås o pasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Välj någon smaksatt pasta, mycke godare!

Ingredienser

Instruktioner

Riv squashen grovt o strö över lite salt, låt stå o dra i ca 20 min. Riv potatis o morot i en bunke. Vispa ägget lätt meed grönsaksfond och peppar. Krama ur squashen o blanda ihop alla ingredienserna. forma till biffar o stek i rapsolja några min på varje sida.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kickan51 1 juli 2016

    Hej! Tack för receptet. Två dagar i rad jag provar detta recept, bytte dock ut grönsaksfonden mot knorrs oxfond. Serverade en kryddig köttfärssås till. Mums. Jag har odlat squash så det är bra med ideér för denna grönsak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.