Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Veggietallrik med ädelostdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna läckra och krämiga ädelostdressing smakar ljuvligt tillsammans med krispiga grönsaker. 146 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ädelost, färskost, olivolja och vitlök i en mixer eller matberedare och mixa tills allt är väl blandat. Tillsätt sedan mjölken under mixning tills dressingen har en slät och mjuk konsistens. Häll dressingen i en serveringsskål. Täck över skålen med plastfolie och kyl fram till servering.
  2. Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i grönsakerna och låt koka 2 minuter. Låt vattnet rinna av. Lägg sedan grönsakerna i en skål med isvatten tills de är helt avsvalnade.
  3. Lägg upp sparris, bönor, sockerärter, morots- och selleristavar på ett serveringsfat. Servera grönsakerna med dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.