Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bacon- och avokadosallad med ädelostdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sallad som är perfekt som lättare lunch eller som tillbehör till kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa ädelosten med en gaffel. Rör ner gräddfilen, smaksätt med peppar och ställ kallt.
  2. Tärna baconet och stek det knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Diska ur pannan. Skär brödet i små tärningar. Stek dem i matfett med vitlöken i pannan.
  3. Dela avokadon. Kärna ur och skär köttet i tärningar. Lägg ut sallad och avokadobitar på 4 tallrikar. Ringla över dressingen. Toppa med bacontärningarna och brödkrutongerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.