Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltgryta med sting.

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bra hösträtt med färska kantareller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär korven i ca: 1 cm långa bitar och bryn den i lite smör och olivolja. Tag upp korven ur stekgrytan och bryn köttet i fettet. Slå på grädden, mjölet, korven, salt och peppar låt sjuda i ca 20 minuter. Därefter lägger man i svampen och vitlöken, kan behövas att spädas med lite mjölk. Låt sjuda i ca 25 minuter, eller tills köttet är mört.
  2. Servera med ris och sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.