Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinkokta kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Helg- eller festmat som förbereds iförväg. Till studentmiddag har jag serverat denna rätt! Fördubbla, tredubbla osv alla ingredienser så det passar din fest.

Ingredienser

Instruktioner

Finfördela purjon och hacka persiljan. Gör en bädd i en ugnsform och lägg på de tinade filéerna coh strö över kryddorna. Häll över buljong, in och citron och sätt in i 175 gr ugnsvärme tillaga i ca 40 min. Låt stå i kylen i ca 1 dygn. Blanda gärna till såsen i förväg det vinner den på smakmässigt. Skiva filéerna och lägg dem på en bädd av sallad, klipp lite gräslök över och garnera med tomat och citronskivor servera med såsen. Nykokt potatis passar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.