Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit choklad- och saffranskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En dröm av vit choklad och saffran, som gjord för frukt och bär. Denna dessert kan man servera även fast det är vår, sommar, höst, behöver inte vara under juletid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt saffran med socker i en mortel. Blanda med ½ tsk hett vatten. Smält chokladen i vattenbad eller i mikro. Tillsätt saffran och blanda med créme fraiche. Vispa snabbt ihop till en kräm.
  2. Skala apelsinerna och skär dem i bitar. Halvera och gröp ur passionsfrukterna. Blanda frukt och bär och servera med krämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.