Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladlängd

 
  • Serverar: 16-18 portioner
Skriv ut

En mäktig vit chokladdröm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält margarinet , ta bort från värmen och bryt ner chokladen.
  3. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner chokladsmöret i smeten. Häll i mjölet. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd form.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen i 30-35 minuter. Kakan ska vara tungt gungig när den tas ut. Låt kallna och ställ i kylen.
  5. Glasyr: Koka upp grädde i en kastrull. Ta bort från värmen och bryt ner chokladen. Häll i det finrivna skalet av limefrukten. Bred det över kakan och låt den stelna i kylen.
  6. Garnera med frukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.