Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmockakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

180 kalorier per portion En lättgjord, vacker, mousseliknande dessert som är väldigt god till kaffet efter middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda 200 g kesella, socker och kaffe till en slät smet.
  2. Rör i en annan bunke ihop 100 g kesella, ricotta och smält vit choklad (som du gör över vattenbad) till en slät smet.
  3. Rör ihop de båda smeterna lätt, så det bildas ett ringlande mönster, och fördela dem i portionsglas.
  4. Låt dem stå kallt i minst en halv timme och sikta över kakao före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.