Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöks- och persiljemajonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god till skaldjur. Passar bra om man vill utesluta mjölken.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg persilja, olja och pressad vitlök i en mixer. Mixa hårt tills oljan är riktigt grön. Vispa gulorna lite, slå sedan ner oljan droppvis samtidigt som du vispar. Se till att oljan går in i majonnäsen innan du häller på ny, annars kan den spricka. Blir den för tjock, vispa ner lite kallt vatten till rätt konsistens. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.