Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksspäckad falukorv

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den blev väldigt omtyckt här hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra skinnet av falukorven. Stick små hål här och var och späcka med strimlor av skalade vitlöksklyftor.
  2. Koka upp buljongen och de krossade tomaterna, lägg i pepparkorn och lägg ner korven. Buljongen skall täcka.
  3. Sjud under lock i 18-20 minuter. Ta upp korven och skiva den.
  4. Lägg den sedan tillbaka i buljongen. Hyvla över ganska rikligt med färsk pepparrot. Strö över persilja.
  5. Servera med kokt potatis, kokt broccoli eller annan grönsak samt färska tomater i klyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Vitlök och falukorv var helt ok.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.