Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

White Christmas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegott, kladdigt att göra men smakar gudomligt. Roliga att ge bort i en fin ask.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela nougaten i ca 30 bitar som rullas till kulor.
  2. Rulla kulorna i kokos, se till att kokosen verkligen fastnar. ställ kallt.
  3. Smält chokladen i ett vattenbad - mkt viktigt att inget vatten kommer i kontakt med chokladen. Ha svag värme på spisen och rör om försiktigt så att den blir smidigt flytande.
  4. Doppa kulorna i chokladen med hjälp av en gaffel. Lägg de doppade kulorna på smörpapper. Låt stelna, för mig blev det bäst i frysen annars rann chokladen ut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gisse80 6 december 2012

    Någon som har ett bra tips om hur man ska göra så inte den vita chokladen stelnar när man jobbar med den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.