- Serverar: 30 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Jättegott, kladdigt att göra men smakar gudomligt. Roliga att ge bort i en fin ask.
Instruktioner
- Dela nougaten i ca 30 bitar som rullas till kulor.
- Rulla kulorna i kokos, se till att kokosen verkligen fastnar. ställ kallt.
- Smält chokladen i ett vattenbad - mkt viktigt att inget vatten kommer i kontakt med chokladen. Ha svag värme på spisen och rör om försiktigt så att den blir smidigt flytande.
- Doppa kulorna i chokladen med hjälp av en gaffel. Lägg de doppade kulorna på smörpapper. Låt stelna, för mig blev det bäst i frysen annars rann chokladen ut.
Publicerat den
8 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Någon som har ett bra tips om hur man ska göra så inte den vita chokladen stelnar när man jobbar med den.