Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wokad kalkon med nudlar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalkonkött är magert och gott och ett alternativ till kycklingen. Köp riktiga nudlar, helst dem som innehåller ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kalkonfilén i strimlor, rödlöken i båtar, paprikan i små bitar, moroten i stavar och champinjonerna i skivor. pressa eller riv vitlöksklyftan.
  3. Öppna burken med vattenkastanjer och skiva dem tunt. Häll ett par matskedar av rapsoljan i en wok eller stekpanna. Hetta upp oljan ordentligt och stek allting hastigt, gärna i omgångar.
  4. Lägg sedan ihop allting och tillsätt de kokta nudlarna. Smaka av med soja, peppar och eventuellt starkare kryddor om ni tycker om det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.