Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zabaione med färsk frukt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna och sockret ljust och poröst med hjälp av en elvisp i en liten tjockbottnad kastrull.
  2. Sätt kastrullen över en större kastrull med hett vatten. Vispa ner vinet och likören och fortsätt sedan vispa tills massan är fluffig och börjar tjockna.
  3. Skala apelsinerna och skär frukterna i mindre bitar. Dela och kärna ur vindruvorna. Dela passionsfrukterna och gröp ur innanmätet. Blanda frukterna.
  4. Fördela Zabaionen i portionsglas. toppa med frukten, garnera med citronmeliss och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.