Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchinipasta med mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Zucchinins fräscha smak matchas fint av citron och örter i den här enkla men läckra pastarätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs zucchini, vitlök och citronskal cirka 10 minuter på medelvärme. Rör om ofta tills zucchinin är mycket mjuk och börjar bli gyllene. Blanda ner kapris och färskpressad citronsaft. Ta av stekpannan från värmen.
  2. Koka under tiden spaghettin i lättsaltat vatten 8-10 minuter tills den är al dente. Låt spaghettin rinna av väl och lägg tillbaka den i den varma kastrullen.
  3. Sätt tillbaka zucchinin på värmen och värm upp ca 2 minuter. Blanda zucchinin med spaghettin och rör även ner persiljan och myntan. Servera genast med riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.