Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zuppa Inglese

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Är en ljuvlig efterrätt med sockerkaka och vaniljkräm, här med citronfromage.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Klä en långpanna med bakpapper. Pensla lätt med lite extra matfett.
  3. Gör fromaget. Vispa grädden och rör ned samt citronskalet.
  4. Vispa ägg och socker. Blanda mjöl och bakpulver och rör ned. Bred ut smeten i panna. Grädda mitt i ugnen 4-5 min.
  5. Vänd upp kakan på sockrat bakpapper och dra av gräddningspappret.
  6. Bred fromaget över. Rulla ihop från kortsidan, lägg rullen med skarven ned att kallna i kyl.
  7. Mixa bären till puré, späd med vin, smaksätt med apelsinskal. Slå sås på tallrik, lägg på skivor av rulltårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.