Ägglikör recept

Laddar...
Din sökning gav 40 träffar
Ägglikörkaka

Detta recept fick jag för en tid sedan av en god vän i Tyskland. Ägglikör kanske man inte har hemma vanligtvis, men jag hade en flaska i skåpet. Förutom att ägglikör är vansinnigt gott över glassen t..


Österrikisk ägglikör

Enkel att göra och har lång hållbarhet. Behöver ca 2 veckor på sig att utveckla smaken. Förvaras i kyl och flaskan ska skakas lite då och då. Blir tjock till att börja med, sjunker ihop allteftersom ..


Sverigeglassen - Schwedeneisbeche..

Runt om i Tyskland kan man beställa Schwedeneisbecher, Sverige-glassen. Den har inte lyckats ta sig in på svenska glassmenyer, men för den som vill smaka och inte har vägarna förbi Tyskland så kommer ..Familjens citron- och apelsinkräm..

En lätt och saftig sockerkaksbotten med citronkrämsfyllning och en topping av apelsinkräm med vit choklad. Påsken till ära dekorerad med chokladägg och strössel. Den är också god att fylla med vaniljk..


Choklad- och nougattårta

Såg den på www.alltommat.se på skoltid och skall genast prova när lördagen kommer. Ser så god ut så jag måste prova. Man kan bytas ut ägglikören mot chokladlikör om man vill ha en riktigt chokladtung..

Grouse Egg

Mmmmm...Mums! Grouse Egg är i skotska kretsar en av de mest efterfrågade drinkarna, fylld av mystik som är sammankopplat med hemliga ceremonier. Drinken lär enligt legenden ha en stimulerande effekt..


Rabarberkompott med ägglikörglass
Rabarberkompott med ägglikörglass

En dessert som har allt man kan begära. Mjuk, krispig och len på samma gång. Rabarberkompott, spröda smulor och söt ägglikörglass är fantastiskt gott tillsammans.