Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äpple och rödlökstzatziki

 
Skriv ut

En fräsch variant på tzatziki.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg yoghurt i en bunke och tillsätt havssalt och några drag med pepparkvarnen. Pressa vitlöksklyftorna och ringla ned honungen.
  2. Skala rödlöken och skär i tunna ringar. Blanchera av dem i 1 minut i kokande vatten och lägg dem i yoghurten.
  3. Skala äpplena och riv ner dem i bunken. Rör om.
  4. Låt gärna stå i någon timme före servering så att alla smaker kommer fram ordentligt. Använd som dippsås eller tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.