X

Ägg- och kaviarmousse

En rätt för buffébordet eller som förrätt.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: ägg
Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8

Gör så här

Skala äggen och mosa dem genom sikt eller i mixer tillsammans med ca 2 dl av grädden och anjovisfiléerna.
Smält smöret och låt det svalna. Blanda det med resten av grädden och rör ner blandningen i äggmoset.
Tillsätt stenbitsrom och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Häll massan i en avlång form klädd med fuktat smörpapper. Täck och låt formen stå kallt i ca 1 dygn.
Stjälp upp moussen på fat. Garnera fatet runt moussen med dill och räkor. Lägg citronklyftor på moussen.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Ägg, Vispgrädde, Liten , Smör, Röd stenbitsrom, Citronsaft, Salt, Nymald svartpeppar, rensade räkor , Dill, Citron
Visningar:
648
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.