Lyxiga och lättbakade bitar med knaprig botten och supergod chokladtryffel med mintsmak.
Instruktioner
- Klä en form ca 10x20 cm med bakplåtspapper.
- Krossa kakorna ganska fint i en matberedare eller med en mortel. Arbeta in det mjuka smöret i kaksmulorna. Blanda till en massa och tryck ut den i ett tunt lager i bottnen på formen. Ställ i kylen medan du gör chokladtryffeln.
- Grovhacka chokladen och lägg den i en kastrull tillsammans med After Eight-bitarna. Tillsätt grädde, mjölk och smör. Värm på låg temperatur under omrörning tills allt har smält.
- Häll tryffelsmeten i formen över kakbottnen och låt svalna. Ställ kakan i kylen och låt stelna ca 4 timmar.
- Lossa kakan från formen och skär den i bitar med en varm kniv. Garnera med sockerkulor eller strössel.
Publicerat den
6 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar