Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakade rödbetor med getost och valnötter

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härlig kombination av sött, salt och syrligt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Skölj och borsta rödbetorna. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ställ in i ugnen tills de är mjuka, ca 1 timme. Koka ihop balsamvinäger med socker till hälften och låt kallna. Låt rödbetorna svalna. Skala och skär i grova bitar. Lägg dem på ett stort fat och smula över getosten och valnötterna Ringla över balsamvinägern, garnera med hackad persilja och strö över lite flingsalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.