X

Beurre Café de Paris

Klassiskt tillbehör till stekt och grillat kött.

Detta är ett restaurangrecept, därav mängderna. Men det går alldeles utmärkt att minska ner proportionellt. =)

Betyg (0 röster)
Beurre Café de Paris

Gör så här

Blanda samman alla ingredienser utom smöret i en glasskål och lämna att marinera i 24 timmar i en varm del av köket (en lätt jäsning sker).

Puréa blandningen i en mixer och passera genom en Chinois (finmaskig strutformad sil, men vilken finmaskig sil som helst går bra). Använd en slickepott eller en sked för att trycka igenom massan så att du får med allt. Blanda samman det rumsvarma smöret med purén.

Täck över och förvara i kylskåp. Vanligt är att man formar smöret inslaget i gladpack till en rulle till diametern av en femkrona (ungefär), fryser den och skär skivor av det när det behövs.

Håller i flera veckor i kylen.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Smör, Tomatketchup, Dijonsenap, Kapris, Schalottenlök, färsk , Färsk gräslök, Torkad mejram, Torkad dill, färsk timjan, Färsk dragon, Rosmarin, Vitlök, Ansjovisfiléer, Konjak, madeira, worcestershiresås, Paprikapulver, Currypulver, cayenne, Vitpepparkorn, Citron, Citron, Apelsin, Salt
Visningar:
1303
Sparat:
38

LIKNANDE RECEPT

Kålpudding
av MrsC
över 2 månader
Dragonsås
av MrsC
över 2 månader
Escoffiers smör..
över 2 månader
Fiskfläta med s
över 2 månader
Smörbrynt pilgr
av Pette
över 2 månader
Sauce au beurre
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.