Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Biffgryta i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Praktiskt då man slipper att steka köttet och slipper stekos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Salta och krydda köttet med rosè och svartpeppar. Lägg sedan i en ugnsäker form.
  2. Skala och finhacka löken och strö den över köttet. Rör ut senapen med vispgräden blanda ner pressad vitlök, smulad dragon smaka av med konjak och soja.
  3. Häll blandningen över köttet. Ställ in formen i ugnen 225 grader i ca 30-40 minuter. Garnera med hackad persilja och servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.