X

Chokladbollar recept

Laddar...
Din sökning gav 165 träffar
Chokladöverdragna Chokladbollar

För ett par år sedan praoade jag på det mysiga Bakeriet Nordgården, och det jag minns bäst från den tiden är deras sanslöst goda chokladbollar! Efter ett litet besök i mitt minne har jag idag för..

Jobbets chokladbollar

Jättegoda. Chokladbollar utan smörklumpar, gör några stora eller flera små. Blir stor sats.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Glömda Chokladbollar/kakor

Lätta att göra men ska stå länge i ugnen, så lättast är att göra dom tidigt på morronen eller kvällen och dom kan stå över natten. Gillar man kladdkaka, så gillar man dom här, supergoda!


Vita chokladbollar

En variant av den klassiska chokladbollen men med vit choklad istället för den som inte gillar kakao. Fast den som gillar kakao gillar nog även dessa!


Bananchokladbollar

På bilden ett fat med chokladbollar i olika smaker. Bollarna i gult strössel är bananchokladbollar. De andra smakerna är kiwi, tuttifrutti, jordgubb, smultron och kaffelikör.
Whisky-chokladbollar med kokos

Sockerfria! De här är riktigt goda, smakar som vanliga chokladbollar. Det blev poppis i familjen med whiskysmaken. Man ju ha dem naturella, men även med mörk rom eller konjak i.
Jättegoda chokladbollar

Har letat o letat efter recept på riktigt goda chokladbollar, o har till slut hittat ett som jag har lekt med litegrann o tycker att det blir väldigt bra!
Chokladbollar med jordnötssmör

Jag ersatte margarinet helt med jordnötssmör vilket gjorde att de inte får samma fasta konsistens som vanliga chokladbollar. Vill man ha det så kan man ju ersätta lite av jordnötssmöret med vanligt mj..


Punschiga chokladbollar

Gillar ni kaffe med punsch och en pepparkaka till. Då har ni alla dessa smaker i en liten chokladboll. Bollarna är försvinnande goda, vilket brukar märkas vid servering!


Chokladbollar - lyxiga men inte a..

Blev så sugen på sött idag, och att få baka lite, så jag slängde ihop ett lite nyttigare recept på chokladbollar, dock inte svårare. Funkar för GI:are och ni andra som inte vill äta allt för mycket so..


Smala chokladbollar

Älskar du chokladbollar men tänker på den smala linjen. Då är dessa bollarna något för dig. Utan smör men lika goda, och konjaken sätter extra piff på dem.