Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med krämig sås

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt att tillaga. Passar både vardag som helg.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop såsen och sjud fisken däri i några minuter. Tiden beror på vilken typ av fisk ni valt och hur stora bitarna är.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Lindanemon 1 april 2008

    Gjorde denna rätt till middag idag. Jag använde lax, men hade ingen stenbitsrom, fast det blev jättegott ändå! Tyvärr tycker pojkvännen inte om kokt fisk, så han gjorde tummen ner...

  • Jonaman 9 september 2008

    Den här maträtten var tyvärr inte alls i min smak. Jag tycker det blev för mycket med hummerfonden, senapen och rommen.

  • enAnnan 14 september 2008

    Väldigt gott! Vi åt den med kokt potatis och sparris och grönsallad nyss. Rommen och fonden ger sälta och senapen bryter av. Dessutom snabbt lagad som är ett plus. :)

  • anpaella 1 december 2008

    Jättegott. Även dom som inte gillar fisk tyckte om såsen. Kommer att laga detta fler gånger.

  • flabban 25 januari 2009

    Väldigt enkelt att göra och supergod. Kan varmt rekommenderas. Tack för ett bra recept

  • trusse 7 september 2009

    super god fisk rätt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.