Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crispy fish taco

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch, nyttig och läcker variant på taco med annorlunda smaker och kombinationer. Snabbt går det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla rödkål och morot och skiva rädisorna tunt, tärna avokadon och lägg allt i en skål. Skär torsken i bitar, krydda med salt och peppar och rulla den i boveteflingorna. Stek bitarna gyllene i olivolja, ca 1 minut per sida. Riv vitlöken och blanda samman dressingen. Vänd ner i salladen.
  2. Grilla tortillabröden i en grillpanna eller utegrill. Fyll bröden med sallad och torsk, toppa med rikligt med koriander. Servera med lime. Strö över lite flingsalt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.