Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currygryta med färsk skinka

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Servera currygrytan med ris och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken snabbt i smör med curry i en stekgryta. Häll i vattnet, blanda i buljongtärningen, vitlök och ingefära. Rör om. Skär skinkan i 1 cm tjocka och 5 cm långa stavar. Bryn dem i en stekpanna och lägg över efter hand i grytan. Salta och krydda. Koka grytan sakta ca 30 minuter. Skala och kärna ur tomaterna och skär resten i bitar och tillsätt i grytan. Blanda i äpplet och créme fraichen och koka upp. Dekorera med färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.