Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé- och pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pastasallad som man äter kall, passar bra både att ta med sig i matlåda till lunch eller äta den som ett middagsmål.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Skölj den och lägg den i en bunke. Skär fläskfilen i strimlor och stek den i smöret. Blanda yoghurt, sweet chilisås, salt, peppar, rosmarin i en liten bytta. Häll dressingen över pastan. Rör ner kronärtskockshjärtan, kapris, paprika, ärter och den stekta fläskfilén. Lägg upp salladen på en bädd av salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.