Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fingermat med rökt lax

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1-100 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Fick detta i Portugal, såååååå enkelt o så gott!

Ingredienser

Instruktioner

Kantskär vitt bröd, bred smör tunt på, täck med tunt skivad rökt lax, skär sedan i fingerformat-bitar, typ 2x2 cm. Dekorera sedan varje liten bit med en kapris!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • The_mama97mia 1 januari 2013

    Testat att rosta och breda brödet med majonnäns, gött!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.