Fiskpinnar i baguette med fräsch sås

Paneringen på fiskpinnar brukar vara problemet för allergiker. Pommes Fish (från Findus) är helt glutenfritt.
Och baguette finns också glutenfri.

Ingredienser

400 g fiskpinnar (Pommes Fish)
Olja
Salt
Peppar
4 små baguetter
½ gurka
Några salladsblad

Sås:
3/4 dl gravlaxsås
2-3 msk finhackat syrligt äpple
1 msk finhackad ättiksgurka
1 msk kapris

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
790
Sparat:
9

Gör så här

Stek fiskpinnarna i olja, se anvisningen på förpackningen.

Blanda under tiden den färdiga gravlaxsåsen med äpple, ättiksgurka och kapris.

Skär varje baguette längs med och bottna varje bröd med sallad och långa skivor hyvlad gurka. Lägg i stekta fiskpinnar. Toppa med såsen.

Pommes Fish panering är glutenfri.
Dela

LIKNANDE RECEPT

Fiskpinnar recept
av tina62
över 2 månader
av Ackis
över 2 månader
över 2 månader
av mering
över 2 månader
av BSA
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.