Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädersaft

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 5 dagar
Skriv ut

Gör detta till sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj blommorna och lägg i en stor kruka eller hink. Koka vattnet och blanda i sockret till det löst sig. Lös upp vinsyran och blanda ner. Riv skalen av citronerna och tillsätt det i saften och saften ur citronerna. Bland om allt i krukan och bind en handduk om och låt stå svalt i 5 dygn. Sila saften o häll upp på rena flaskor. Går att frysa saften.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ulf55 7 juni 2009

    hej cina52, Det är trevligt att bläddra dina recepten. Jag brukar göra/laga en alldeles enkel version av några av dem. Nu t.ex Ett halv liter fläder saft för en ensam 55 års intresserad av Dig. Utan syra, kokt vatten, konserverings osv. Man görs i en dag bara med fläder blommar (2 eller3), vatten, halv lime och socker helt enkel och för att dricka det i ett dygn. Hör av Dig ([email protected]) Puss Ulf

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.