Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta dijon

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Snabblagad och god räddningsplanka när det kommer oväntade gäster. 410 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fullkornsriset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Bryn det skivade köttet i smör eller olja och lägg över i en gryta. Bryn lök, svamp och paprika i samma panna och lägg över i grytan.
  3. Vispa ur pannan med vatten och häll över i grytan tillsammans med créme fraiche, dijonsenap, timjan och soja. Låt puttra ca 5 minuter.
  4. Servera grytan med nykokt ris, blandad sallad och toppa med timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.