Smaskiga kycklingrullader som du fyller med något gott.
Instruktioner
- Roulader:
Fräs bacon och den skivade löken i en stekpanna tills det hela fått lite färg och löken har mjuknat.
- Dra av från värmen och låt svalna ett par minuter.
Tillsätt dijonsenap, persilja, salt och peppar.
- Lägg lite fyllning i mitten av varje skiva och rulla ihop. Träd dem sedan på grillspett. Tänk på vart skarven sitter. Använd två grillspett till varje portion av fyra roulader.
- Stek sedan i olivolja. När de fått fin färg häll på kycklingfonden och låter småputtra i ca 15 minuter.
- Samtidigt lägg i morötterna och låter dem ligga i samtidigt tills de har blivit lite mjuka.
- Tag rouladerna och morötterna ur pannan.
Tillsätt creme fraiche, smör och grädde i buljongen och mixa med en stavmixer till en skummig buljong.
- Potatismos:
Koka potatisen i rikligt saltat vatten. Häll av och ånga av potatisen, passera eller pressa den genom en potatispress. Rör i varm grädde, rumstempererat smör och avslutningsvis parmesan. Smaka av med vitpeppar.
Publicerat den
23 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar