Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gröna ärtbiffar med mynta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Frasiga, ärtigt pigga och med smak av fräsch mynta. En välsmakande färgklick på vilken tallrik som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Skölj sedan i kallt vatten och låt rinna av i en sil. Mixa cashewnötter, gröna ärtor, mynta, olivolja och citronsaft i en matberedare. Mixa så fint du kan.
  2. Skrapa ner i en bunke och blanda med quinoa, majsstärkelse, salt och peppar. Forma till avlånga biffar och stek dem gyllenbruna på båda sidor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.