Grilla rostbiff recept

Laddar...
Din sökning gav 55 träffar


Lapskojs med rostbiff och dillgur..

Det klassiska köttet i lapskojs är salta biten. Här är det utbytt mot färdigskivad rostbiff från charkdisken. Till detta serverar vi gurka med lite sting. Väldigt gott...
Hemgjord baconhamburgare

Rejäl smak av bacon i hela burgaren. Saftigare och fettsnålare än de burgare som finns i butik. Och så bestämmer du själv om du vill veta till 100% vad som finns i din hamburgare. Du behöver en köt..


Frisk potatissallad

En god och frisk sallad. Till såsen kan man använda alla créme fraiche typer efter egen smak och tycke. Jag använde alla créme fraiche variationer som jag hade i kylskåpet och det blev riktigt lyckad..


Potatissallad

Kall hemmagjord potatissallad slår de mesta av de utbudet man hittar i affärerna. Här kan du mixa och välja bland alla de smaker du helst föredrar. En riktigt höjdare för grillkvällen med kött eller k..


Boeuf Lyonnaise

En gammal fin fransk husmanskosträtt. Utmärkt att laga om man har rester av rostbiff eller annat kött.Tonfiskdipp

Servera den goda röran som pålägg på smörgås eller tillsammans med grillad kyckling, hårdkokta ägg eller rostbiff. Varför inte till äggen till påsk?


Krämig rostbiffspasta
Krämig rostbiffspasta

En snabblagad rätt som står på bordet inom 10 minuter. Färdigstekt rostbiff och färsk pasta med en krämig sås av grillad paprika och crème fraiche.


Grillad rostas med asiatiska smaker
Grillad rostas med asiatiska smak..

Rostas påminner om oxfilé, men är en utskuren mindre del av rostbiffen. Ketjap manis är en söt indonesisk soja, finns i Santa Marias sortiment. Den har jag alltid i kylskåpet, tillhör mina favoriter..