Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad halloumiost med chili och honung

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Den cypriotiska osten halloumi har en lite gummiaktiga konsistens och när den grillas smälter den inte utan får istället en krispig yta och en härligt salt smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär halloumin i en centimetertjocka skivor och stek några minuter på varje sida i en grillpanna på hög värme.
  2. Skär fänkålen i små kuber.
  3. Skiva äpplena tunt och lägg dem på ett fat tillsammans med endivblad.
  4. Lägg halloumin ovanpå. Strössla över fänkålskuber, ringla över honung och avsluta med olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.