Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk köttfärslimpa på LCHF-vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar rätt som hela familjen kommer att älska!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och hacka vitlöken fint och blanda med färs, ägg, grädde, örter, salt och peppar. Skär mozzarellan i tärningar och blanda med pesto.
  2. Smörj en ugnsfast form med olja och lägg på färsblandningen. Gör ett snitt i färsen och lägg i mozzarellan. Täck över med färs och forma till en limpa. Dela oliver och tryck ner i limpan. Strö på pinjenötter.
  3. Dela tomaterna och skiva rödlöken. Lägg detta runt köttfärslimpan och häll över lite olja. Sätt in i ugnen i ca 40-50 minuter.
  4. Servera köttfärslimpan med rucolasallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.