Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottenfyllda köttfärsbiffar med pepparotsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biffarna blir himla saftiga och med god smak av västerbottenost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på ca 185 grader. Blanda färsen med lite salt och peppar. Knäck äggen och rör ihop med mjölken till en fin och smidig färs. Dela upp och forma 8 biffar.
  2. Riv osten. Gör en grop och fördela osten i biffarna.
  3. Stek biffarna i smör på båda sidorna och grädda dem klara i ugnen ca 10 minuter på ett ugnsfast fat.
  4. Blanda ihop majonnäs, gräddfil och pepparrot till dressingen.
  5. Servera bifffarna med pepparrotsfil, kokta haricot vertes, skivade tomater och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.