Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsbiffar med olivröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här är det egentligen såsen jag gillar mest. Används till annat än bara biffar tex underbart god till grillad lax.

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba potatisen och skär den i ca 1/2 cm tjocka skivor eller i halvor. Lägg skivorna på en bakpappersklädd plåt och ringla över olja och strö på salt. Stek i mitten av ugnen i 250°C, ca 15 minuter. Blanda färsen med 1/2 dl av matyoghurten, salt och peppar. Forma färsen till små biffar. Stek biffarna i olja ca 3 minuter per sida. Skala och finhacka löken. Grovhacka oliverna. Blanda lök och oliver med resten av matyoghurten och smaka av med salt och grovmald svartpeppar. Servera biffarna med olivröran, potatisen, tomatklyftor och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.