Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffemammas kycklingenchiladas

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ostiga, supermumsiga kycklingenchiladas som är otroligt mättande. Bilden gör dem inte alls rättvisa, kan jag säga. Superenkelt med få ingredienser. Går jättebra att värma, eller äta kalla om man föredrar det, kanske till en picnic. :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Rensa kycklingen och skär i mindre bitar. Ha ner ostdipen i en skål, blanda ner önskad mängd crème fraiche. En hel burk (2 dl) ger rejält mycket sting, gillar man inte det räcker det bra med en halv (1 dl). Rör ner kycklingen i röran.
  2. Fördela blandningen över tortillabröden, rulla eller vik ihop och lägg ner i ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper. Häll över önskad mängd tacosås. Toppa med riven ost och gratinera i ca 15-20 minuter eller tills önskad färg uppnås.
  3. TIPS: Hittar man inte ostdipen har Old El Paso en liknande som heter "Cheese & Red Pepper Dip", eller så kan man ta vanlig crème fraiche och blanda med OLW Nacho Cheese dipmix - i så fall kan man även med fördel hacka ner lite paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.