- Serverar: 6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Ostiga, supermumsiga kycklingenchiladas som är otroligt mättande. Bilden gör dem inte alls rättvisa, kan jag säga.
Superenkelt med få ingredienser. Går jättebra att värma, eller äta kalla om man föredrar det, kanske till en picnic. :)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Rensa kycklingen och skär i mindre bitar. Ha ner ostdipen i en skål, blanda ner önskad mängd crème fraiche. En hel burk (2 dl) ger rejält mycket sting, gillar man inte det räcker det bra med en halv (1 dl). Rör ner kycklingen i röran.
- Fördela blandningen över tortillabröden, rulla eller vik ihop och lägg ner i ugnsform eller på en plåt med bakplåtspapper. Häll över önskad mängd tacosås. Toppa med riven ost och gratinera i ca 15-20 minuter eller tills önskad färg uppnås.
- TIPS: Hittar man inte ostdipen har Old El Paso en liknande som heter "Cheese & Red Pepper Dip", eller så kan man ta vanlig crème fraiche och blanda med OLW Nacho Cheese dipmix - i så fall kan man även med fördel hacka ner lite paprika.
Publicerat den
30 juli 2013
Liknande recept
Skriv kommentar