Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimonas örtdipp

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En god och fräsch dipp/kall sås som passar till det mesta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv gurkan och lägg i en sil eller ett durkslag. Häll över örtsalt.
  2. Häll kesellan i en skål. Riv eller pressa vitlöksklyftan i kesellan och krydda med dragon, persilja och balsamico efter smak.
  3. Krama ur gurkan och blanda ihop allting med en gaffel.
  4. Låt stå i kylen en stund innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.