Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept jag har bakat från i flera år, snabb och enkel att göra. Alltid lika uppskattad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör i mikron. Blanda sedan med sockret och äggen. Vispa med elvisp. Blanda i kakaon och sedan mjölet. Jag brukar hacka i lite chocklad efter eget smak och tycke. Brukar använda mörk marabou,
  2. Häll i smörad form, in i mitten av ugnen på 175 grader i ca 25 grader. (Kom ihåg att den ska vara lite kladdig så att ni inte väntar att ta ut den när den är torr.) Servera gärna med grädde. Hoppas det smakar! :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.